Download Netwerkapp!

Onder het thema ‘smart verbinden’ worden mensen en bedrijven door het InnovatieFestival met elkaar in contact gebracht rondom het onderwerp smart industry.

Ontmoet jongeren, studenten, werkenden en ondernemers en wissel kennis uit over wat er allemaal in de Achterhoek gebeurt op het gebied van smart industry en innovatie.

Dat kan vóór, tijdens én na een van de vele events van het Innovatiefestival. Want netwerken stopt niet na het event, het event is pas het begin! Verrijk de Community van het Innovatiefestival met uw kennis en vertel op uw beurt anderen waarnaar u op zoek bent.

Op Netwerkapp vindt u andere deelnemers aan het Innovatiefestival op community niveau en per event. Met al deze personen is het mogelijk afspraken in te plannen tijdens, maar ook buiten één van de vele events. Kennis delen was nog nooit zo eenvoudig.

Hoe krijg ik de Netwerkapp op mijn telefoon?

  1. Download Netwerkapp op uw telefoon en/of tablet via get.networkapp.eu
  2. Registreer met uw LinkedIn-account of e-mail
  3. Gebruik de unieke eventcode: IF-2017
  4. Plaats uw oproep, chat en leg contact met andere deelnemers
  5. En meldt u aan voor de verschillende events via Netwerkapp

Heeft u hulp nodig bij het activeren van Netwerkapp? Kijk op de Netwerkapp support pagina.

Praat met ons mee

Wordt lid van onze community via de Networkapp en maak contact met andere deelnemers. Benieuwd naar wat er plaatsvindt tijdens het Innovatiefestival 2017? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

BewarenBewaren

Programma

Partners & Sponsoren